Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ για τον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ



                                   Αρ. Πρωτ.: 01/2015

   Χανιά, 19 Φεβρουαρίου 2015                                                                  

 ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
        ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ


 

                                                                                     











Αγαπητοί γονείς, αγαπημένα μας παιδιά

Στο δύσκολο περιβάλλον που μοιραζόμαστε ,συναντάμε συνεχώς την έλλειψη των αυτονοήτων!!!Και επειδή οι γονείς είμαστε από τη φύση  μας αισιόδοξοι ,γιατί οφείλουμε   να στηρίζουμε τα παιδιά μας στη μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια, αφού γκρινιάζουμε, προσπαθούμε να κλείσουμε τρύπες!!!!

Με πρωτοβουλία λοιπόν της Ένωσης Γονέων Δ. Χανίων  συνδιοργανώνουμε με το ΚΕΣΥΠ ΧΑΝΙΩΝ και την  Περιφερειακή Ενότητα Χανίων τμήμα Δια Βίου Μάθησης 





«ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ για τον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ»

Διαπιστώσαμε ότι πολλοί μαθητές θα ήθελαν να έρθουν σε επαφή με επαγγέλματα και επαγγελματίες ,να συζητήσουν μαζί τους ,να ακούσουν πώς εξασκείται ένα επάγγελμα μετρά τις σπουδές, τις επαγγελματικές δυνατότητες και συνθήκες στη σημερινή αγορά εργασίας . Σκεφτήκαμε  λοιπόν να στήσουμε αυτό ακριβώς.

Πηγαδάκια οπού θα ενημερώνονται μαθητές και γονείς από τους επαγγελματίες σε άμεση επικοινωνία!!!

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δυο μέρη και απευθύνεται σε μαθητές Γυμνάσιου και Λυκείου, γονείς κ κηδεμόνες, νέες και  νέους και κάθε ενδιαφερόμενο. Στο πρώτο μέρος θα υπάρχουν πολύ σύντομες εισηγήσεις στη μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων.

Στο δεύτερο μέρος (ΡΩΤΩ και ΜΑΘΑΙΝΩ) οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται ατομικά από τους εκπροσώπους των φορέων, να λύνουν τις απορίες τους, να πληροφορούνται για τα επαγγελματικά δικαιώματα καθώς και τις τάσεις που διαμορφώνονται στην αγορά εργασίας. Έτσι λοιπόν θα υπάρχουν τραπέζια που θα πλαισιώνονται ανά φορέα από άτομα που θα είναι στη διάθεση σας για ερωτήσεις και ενημέρωσή εκδήλωση θα αναπτυχθεί σε τρεις ορόφους στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου .

Πάνω από 100 επαγγελματίες  προσφέρονται εθελοντικά και θα είναι στη διάθεση σας για δυο ώρες και τις δυο μέρες για να σας δώσουν πληροφορίες και να λύσουν τις  απορίες σας.

Ελπίζουμε αυτή η προσπάθεια μας να βοηθήσει τα παιδιά να ακολουθήσουν το επάγγελμα που τους ταιριάζει. Να ζήσουν μια ζωη ολοκληρωμενη ακολουθωντας την καρδιά και το ταλέντο τους .

Σας περιμένουμε:

Το Σάββατο 28/2/2015    18.00-21.30 και την Κυριακή 1/3/2015   11.00-14.30

στο  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ . 


Για το Δ.Σ της Ένωσης Γονέων
                                                                                                                  Μαλανδράκη Σοφία
           Προέδρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου